Make-up. 5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Wenkbrauwen opmaken
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

De wenkbrauwen obsessie duurt voort en het regent adviezen van de brow experts (die overigens ook gestaag in aantal toenemen). De technieken zijn steeds geraffineerder. Er wordt gewerkt met wax, sjablonen, wenkbrauwenextensies en minimesjes waarmee inkt in de huid wordt gesneden (microblading) om de wenkbrauwen voller te laten lijken.

Mooie wenkbrauwen ook zonder kunstgrepen

Maar ook zonder kunstgrepen kun je elke morgen een paar mooie wenkbrauwen neerzetten. Hier zijn 5 stappen voor perfecte brows:

1. Zorg dat de basis goed is. Laat je wenkbrauwen tenminste één keer door een professional shapen zodat de vorm er goed in zit. Maak selfies zodat je de vorm zelf later kunt nadoen.

2. Maak je wenkbrauwen één tint donkerder dan de natuurlijke kleur. Hierdoor krijgt je gezicht niet alleen meer uitdrukking maar lijken je wenkbrauwen ook dikker en voller.

3. Teken met een scherp wenkbrauwpotlood of met poeder je wenkbrauwen in. Vul gaten en zones met weinig haartjes goed in zodat je wenkbrauwen vol overkomen. Probeer eens om tegen de groeirichting in te tekenen voor een natuurlijker resultaat.

4. Het begin van je wenkbrauwen verdient extra aandacht. Maak hier opwaartse en zijwaartse bewegingen (richting je andere wenkbrauw) met je potlood of kwastje. De haartjes hebben hier een meer verticale groeirichting dan in de lengte van de brauw zelf. Vergeet ook niet de uiteinden van je wenkbrauwen zorgvuldig in te tekenen. Dat ‘staartje’ mag je dan zelf niet echt zien als je in de spiegel kijkt, anderen zien het wel.

5. Gebruik een browgel (of een oude en vrij droge mascara) om de haartjes tot slot een beetje op te borstelen zodat de haartjes op z’n plaats blijven zitten en je dat moderne 3D effect krijgt.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE