Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Update je make-up look met de nieuwste make-up kleuren voor herfst en winter 2016 2017

Update je make-up look met de nieuwste make-up kleuren voor herfst en winter 2016 2017

Wat zijn de make-up kleuren voor herfst en winter 2016 2017? Dat is natuurlijk één …

Make-up kleuren trends
Make-up kleuren voor herfst winter 2016 2017. Klassieke make-upkleuren bij Les Copains. Ph. Mauro Pilotto

Wat zijn de make-up kleuren voor herfst en winter 2016 2017? Dat is natuurlijk één van de hamvragen aan het begin van dit nieuwe seizoen. Update je look!

Veilige make-up kleuren

De meest veilige – en daarom ook meest gebruikte – make-up kleuren zijn nog altijd zwart, bruin, grijs en nude tinten. Daarnaast zien we, net zoals in de vorige winterseizoenen, ook indigoblauw, metallic bosgroen en pruimrode en paarse tinten. Deze tinten laten zich goed met de klassieke basiskleuren combineren.

Vitaliserende make-up kleuren

Make-up kleuren trends
Make-up kleuren voor herfst winter 2016 2017. Vitaliserende kleuren bij I’m Isola Marras. Ph. Charlotte Mesman

Op de catwalks voor herfst en winter 2016 2017 zagen we verder ook heel frisse en vitaliserende kleuren als oranje, geel, turkoois en mintgroen. Deze kleuren mag je volgens de trends zelfs met elkaar combineren.

Zilver- en goudglitter

Make-up kleuren trends
Make-up kleuren voor herfst winter 2016 2017. Zilverglitter voor subtiele accentjes rond de ogen bij Leitmotiv. Ph. Mauro Pilotto

Een andere trend is het gebruik van glitter. Vooral zilverglitter is weer helemaal terug. Je kunt er heel mooie dingen mee doen. Ze kun je je oogopslag verlichten met een dotje glitter in de binnenste ooghoeken. Je kunt er ook een lijntje mee langs je bovenste ooglid trekken. Dit zijn vrij klassieke manieren om met glitter om te gaan.

Wil je iets artistiekers doen dan kun je denken aan een smal lijntje aan de onderkant van de wenkbrauwen.

En voor de lippen: rood!

Make-up kleuren trends
Make-up kleuren voor herfst winter 2016 2017. Rode lippenstift bij Max Mara. Ph. Mauro PIlotto

Voor de lippen gebruiken we deze winter weer volop rood: felrood, bessenrood, pruimrood, zwartrood. Kleuren met een paarse of oranje ondertoon zien we dit seizoen voor de lippen beduidend minder.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE