Trendystyle.net | Ben vreemd gegaan :-)

Ben vreemd gegaan :-)

Na mijn korte en heftige liefde met Rilakkuma (zie mijn vorige post) ben ik overgestapt …

telefooncover01a Na mijn korte en heftige liefde met Rilakkuma (zie mijn vorige post) ben ik overgestapt op Minnie Mouse. Niet omdat ik weg ben van Minnie, maar omdat deze telefooncover nog net iets gedetailleerder en geraffineerder is uitgevoerd. Gekocht in een mall in Thailand. Oh my…, wat een wereld. Zou het niet leuker zijn als ik in Thailand telefooncovers van Thaise striphelden zou vinden?!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE