Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Tassentrends 2021. The bigger, the better. Deze tassen zijn nìet bedoeld als weekendtas!

Tassentrends 2021. The bigger, the better. Deze tassen zijn nìet bedoeld als weekendtas!

De tassen voor lente zomer 2021 zijn megagroot. Zo groot dat je je ze voor weekendtassen zou verslijten. Lees meer over de tassentrends voor lente zomer 2021.

Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat
Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat. Photo: courtesy of Max Mara

Het is altijd hetzelfde liedje. Beginnen we net aan die minuscule tasjes en ’taskettingen’ te wennen, slaat de mode weer om. De tassentrends voor lente zomer 2021 zijn extreem. Ze lopen uiteen van micro tot (super)macro.

Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat
Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat. Photo: courtesy of Etro

Micro, macro. Mag het ook normaal zijn? Of course! Maar wil je een statement maken volgens de allernieuwste tassentrends voor lente zomer 2021 dan ga je voor een hilarisch grote tas. Micro is geen nieuwigheid meer. Macro is dat wél.

Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat
Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat. Photo: courtesy of Max Mara

Zo zou je de tassen die we op de catwalk van Max Mara gemakkelijk verslijten voor weekendtassen, maar dat zijn ze niet! Althans, je kunt ze als zodanig gebruiken maar je mag zo’n tas ook gerust bij een mantelpakje of stoere jeans dragen. Mega is hot!

Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat
Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat. Photo: courtesy of Louis Vuitton

Het voordeel van de reusachtige tassen voor lente zomer 2021 is: 1. dat ze minimalistisch zijn (en dus bij elke outfit passen) en 2. dat ze vaak soepel en zacht zijn, en daardoor licht van gewicht. Het derde voordeel is natuurlijk dat er héél veel in past.

Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat
Tassentrends 2021. Tassen van (mega)groot formaat. Photo: courtesy of Dior

Een andere tassentrend voor lente zomer 2021 die zeker van pas komt, is die van de shopper. Deze trend zag vorig jaar al het licht en is nog steeds supercool. Je kunt er boodschapjes mee doen, maar zo is-ie natuurlijk niet bedoeld. Je shopper bag draag je – met een stalen gezicht – bij een mooi jurkje of een cool broekpak. Contrasten, out of the box. Daar gaat het in de mode om.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE