Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends lente zomer 2021. Zo gaan we de nieuwe modekleuren (en prints) dragen!

Modetrends lente zomer 2021. Zo gaan we de nieuwe modekleuren (en prints) dragen!

Je kent de allernieuwste modekleuren en fantasieën voor lente zomer 2021 misschien vast al, maar weet je ook hoe we ze gaan combineren?

Modetrends lente zomer 2021. Modekleuren en fantasieën
Modetrends lente zomer 2021. Modekleuren en fantasieën. Photo: courtesy of Celine

De modekleuren voor lente zomer 2021 zijn enerzijds fris en vrolijk als een zomerboeket en anderzijds soft en delicaat als die van sorbetijs. We gaan felle kleuren als rood, groenblauw, zonnegeel en orchideepaars dragen, maar ook vanille, boter, muntgroen en frosty pink. Met deze modekleuren voor het nieuwe seizoen kom je al een heel eind, maar weet je ook hòe we ze gaan dragen?

Monochroom/ton sur ton

Modetrends lente zomer 2021. Modekleuren en fantasieën
Modetrends lente zomer 2021. Modekleuren en fantasieën. Photo: courtesy of Max Mara

Monochrome modelooks – ook wel ’ton sur ton’ genoemd – zijn dé modetrend voor lente zomer 2021. Kies je outfit van top tot teen in dezelfde kleur, inclusief je schoenen of sandalen. Wil je voor een geklede look gaan, kies dan voor een toonaard uit de zachte-kleuren-trend, zoals boter, vanille, muntgroen, lavendelblauw, bleekroze, perzik of nevelblauw. Voor een uitbundige, vrolijke lentelook ga je voor een toonaard uit het felle-kleuren-gamma. Ook zwart of wit – de klassieke (niet)kleuren – zijn een grote favoriet.

Fantasieën

Modetrends lente zomer 2021. Modekleuren en fantasieën
Modetrends lente zomer 2021. Modekleuren en fantasieën. Photo: courtesy of Genny

Al sinds jaar en dag zijn fantasieën terug in beeld. Eerst moest we er nog een beetje aan wennen, maar nu zijn ze helemaal ingeburgerd. Voor lente zomer 2021 zien we beeldige bloemenfantasieën in verschillende stijlen (klik hier om er meer over te lezen) maar ook retro printjes als het BB-ruitje en vrolijke streeppatronen. Kies een mooie fantasie en maak er het ster-element in je outfit van. Een pakje in BB-ruitje, een maxi-jurk die overdekt is met bloemen. De fantasie staat centraal en heeft verder niets nodig.

Mix van prints/stijlen/materialen

Modetrends lente zomer 2021. Modekleuren en fantasieën
Modetrends lente zomer 2021. Modekleuren en fantasieën. Photo: courtesy of Celine

Een andere opvallende kleurentrend voor lente zomer 2021 is de MIX van verschillende prints en dat mogen we dit seizoen sans gêne doen. Ruiten met ruiten, bloemen met strepen, bloemen met bloemen. Behalve kleuren gaan we ook contrasterende materialen en stijlen mixen. Bijvoorbeeld sportieve ruiten met zilverkleurige pailletten plus een camouflageprint (!). Zie Celine. Dat soort combinaties zijn helemaal up-to-date.

Bekijk de catwalkfoto’s voor lente zomer 2021 maar eens en laat je inspireren!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE