Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends zomer 2021 | Modetrends lente zomer 2021. Bloemenfeest. Deze (kunstzinnige) bloemen fantasieën gaan we dragen!

Modetrends lente zomer 2021. Bloemenfeest. Deze (kunstzinnige) bloemen fantasieën gaan we dragen!

Romantisch, artistiek, creatief, etnisch. De bloemenfantasieën voor lente zomer 2021 zijn kunstzinnig! Dit gaan we dragen.

Modetrends lente zomer 2021. Bloemenjurken en bloemenfantasieën
Modetrends lente zomer 2021. Bloemenjurken en bloemenfantasieën. Foto’s van links naar rechts: Luisa Beccaria, Dior, Valentino

Geen lente of zomer zonder bloemenfantasieën. Volgens de modetrends voor 2021 gaan we weer volop aan de bloemenprints. De nieuwigheid is de kunstzinnige twist die de modeontwerpers er voor dit seizoen aan hebben gegeven.

Of het nu gaat om de margrieten van Takashi Murakami (herinner je je zijn dessins voor Louis Vuitton?) of de wereldwijd beroemde bloemen van de Japanse modeontwerper Kenzo Takada die ons in oktober 2020 verliet (frappant is dat het modehuis Kenzo voor lente zomer 2021 fantasieën met ‘huilende bloemen’ de catwalk opstuurde), de bloemenprints voor dit seizoen zijn kunstzinnig. De hibiscus van Paul Gaugain, impressionistische bloemen. Alles passeert de revue.

Modetrends lente zomer 2021. Modeshow: Kenzo
Modetrends lente zomer 2021. Modeshow: Kenzo. Photo: courtesy of Kenzo

Aan de ene kant zien we romantische bloemenprints voor romantische jurken met wederom romantische draperieën (het druipt van de romantiek!), aan de andere kant gaan we ook broeken of zelfs techno- en sportswear met bloemenprints dragen. Om het nog maar niet te hebben over de bloemenfantasieën in etnochique versie (Dior) en de kanten items met bloemenborduursels (Valentino).

Modetrends 2021. Jurkentrends lente zomer 2021
Modetrends 2021. Jurkentrends lente zomer 2021. Photo: courtesy of Luisa Beccaria. Photo: Alessandro Sala
Modetrends lente zomer 2021. Modeshow: Dior
Modetrends lente zomer 2021. Modeshow: Dior. Photo: courtesy of Dior
Modetrends lente zomer 2021. Bloemenjurken en bloemenfantasieën
Modetrends lente zomer 2021. Bloemenjurken en bloemenfantasieën. Photo: courtesy of Valentino
Modetrends 2021. Vier de lente in het (paas)geel
Modetrends 2021. Vier de lente in het (paas)geel. Photo: courtesy of Valentino

Dé bloementrend voor lente zomer 2021? Die is er niet! Bekijk de catwalkfoto’s maar eens en stel dan je eigen ‘boeket’ samen (volgens de allernieuwste trends mag je zelfs verschillende bloemenprints met elkaar combineren).

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE