Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren zijn fris en fruitig (als een veldboeket)

Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren zijn fris en fruitig (als een veldboeket)

De allernieuwste modekleuren voor lente zomer 2021 zijn fris en fruitig. De inspiratie voor het kleurenpalet voor 2021 is een bloementuin.

Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren
Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren. Foto’s van links naar rechts: Valentino, Chloé, Dior, Max Mara, Sportmax

Pastels, bloemenkleuren, hier en daar een toefje groen. Kan het mooier? De modekleuren voor lente zomer 2021 zijn een aangename verrassing. De kleuren zijn lieflijk, zacht, fris en energiek. Teken aan de wand is ook dat toonaangevende modehuizen hun collecties voor het nieuwe seizoen in een groene omgeving presenteerden.

Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren
Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren. Foto: Etro

Het sensuele rood van rode rozen, het frisse groen van muntblaadjes, het schitterende paars van orchideeën, het oranje van koraal, het geel van de zon, het blauw van een zomerlucht, het groenblauw van de oceaan, het bevrorenroze van bosbessen in een sorbetijsje.

Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren
Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren. Foto: Chloe

De allernieuwste modekleuren voor het nieuwe jaar voeren ons mee naar een boomrijke, vredige omgeving vol kleurrijke bloemen (en sorbetijsjes). Kleuren om bij weg te dromen. Iets wat we momenteel héél goed kunnen gebruiken.

Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren
Modetrends 2021. De nieuwste modekleuren. Foto: Sportmax

Het leuke is dat deze kleuren zich heel mooi met elkaar laten combineren. Als een veldboeket! Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren door de modekleuren voor 2021.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE