Trendystyle.net | Supersfeer bij Scognamiglio (video)

Supersfeer bij Scognamiglio (video)

BEKIJK DE VIDEO. Backstage bij de show van Francesco Scognamiglio. Ik moest gisterenavond al mijn …


BEKIJK DE VIDEO. Backstage bij de show van Francesco Scognamiglio.
Ik moest gisterenavond al mijn energie bij elkaar rapen om nog naar de show van Francesco Scognamiglio te gaan, maar achteraf was ik er blij om dat ik toch doorgezet had. Backstage zag het er allemaal heel suggestief uit. Mooie modellen, mooie omgeving, mooie belichting en de song ‘People Help the People’ van Birdy bracht iedereen helemaal in een goede mood. Ik fotografeerde de show zelf en Alessio bleef achter de schermen en maakte de mooiste video’s. In deze video zie je Aziatisch model Sui He met een collega in actie.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE