Topmodel Melissa Tammerijn na Gucci

Topmodel Melissa Tammerijn melissa-tammerijn04 melissa-tammerijn05melissa-tammerijn06Natuurlijk liepen er ook dit seizoen weer veel Nederlandse modellen in de show van Gucci mee. Bette Franke, Maud Welzen en Melissa Tammerijn haalde ik er zo uit maar misschien liepen er nog wel meer schone Nederlandsen mee. Melissa had na de show even een benauwd momentje maar ze sloeg zich er lachend doorheen. Ze moest snel naar de volgende show maar kon haar driver niet vinden. Het is voor de modellen geen pretje op straat te moeten wachten want daar worden ze letterlijk belaagd door de fotografen. Melissa was dan ook maar wat blij toen ze haar driver vond! P.s. Het haar en de make-up op deze foto’s zijn nog van de show van Gucci.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE