Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Supermooi: donkere lippen voor de zomer

Supermooi: donkere lippen voor de zomer

De catwalk shows van Antonio Marras zijn altijd een spektakel, een emotie, een reis door …

De catwalk shows van Antonio Marras zijn altijd een spektakel, een emotie, een reis door het verleden richting de toekomst. Ook de herenshow van zomer 2016 was weer schitterend.

De sfeer was top op deze warme junidag. De muziekband die voor de show was uitgenodigd was aan het oefenen en op de suggestieve binnenplaats van de show locatie in Milaan interviewde ik Michele Magnani, Global Senior Artist M.A.C (inmiddels ook een heel goede vriend). Het video interview is in het Italiaans (sorry!). Ik publiceer ‘m toch maar zodat jullie tenminste even het sfeertje kunnen proeven. En wie weet, begrijp je het Italiaans wel! Vanzelfsprekend hieronder het interview in uitgeschreven vorm.

Wat ons op Trendystyle natuurlijk interesseert is de maquillage voor de vrouwelijke modellen die in de show meeliepen. We hebben het hier over een catwalk look voor 2016, maar waarom zou je wachten er alvast mee aan de slag te gaan. Dit zongekuste huidje in combinatie met donkerrode lippen is fantastisch voor NU.

DE MAKE-UP LOOK VOOR HAAR

make-up-antonio-marras-zomer-2016-05
Make-up look op de catwalk van Antonio Marras zomer 2016, make-up: M.A.C, ph. Charlotte Mesman
make-up-antonio-marras-zomer-2016-01
Make-up look op de catwalk van Antonio Marras zomer 2016, make-up: M.A.C, ph. Charlotte Mesman
make-up-antonio-marras-zomer-2016-06
Make-up look op de catwalk van Antonio Marras zomer 2016, make-up: M.A.C, ph. Mauro Pilotto

De huid van de meisjes heb ik glanzend opgemaakt en verder heb ik aan de look een heel vrouwelijke touch toegevoegd door een heel dieprode lippenstift te gebruiken‘, vertelt Michele.

Deze meisjes – althans zo worden ze in de show neergezet – leven in de buitenlucht, het zijn bijna een soort matroosjes, ze houden ervan om in contact met de natuur te zijn. Daarom heb ik voor een ‘zongekuste’ look gekozen met lichtpunten die voor de schittering van zon en zee op de huid kunnen doorgaan. En de lippen zijn fantastisch, heel diep bordeaux, Marras rood zou je bijna zeggen, heel intens.

DE MAKE-UP LOOK VOOR HEM

make-up-antonio-marras-zomer-2016-04
Make-up look op de catwalk van Antonio Marras zomer 2016, make-up: M.A.C, ph. Charlotte Mesman
make-up-antonio-marras-zomer-2016-02
Make-up look op de catwalk van Antonio Marras zomer 2016, make-up: M.A.C, ph. Charlotte Mesman

‘Voor de mannen hebben we het eenvoudig gehouden. De grooming in deze show is geschikt voor iedere man of je nu in de stad of op het platteland woont. We hebben alleen wat details gecorrigeerd, de wenkbrauwen omhoog gekamd, maar verder niets speciaals. We wilden de mannen niet allemaal dezelfde look geven, maar juist hun persoonlijkheid laten uitkomen en dus hebben we ons tot wat kleine correcties beperkt.’

DE KEY PRODUCTEN VOOR DEZE LOOK

‘Het belangrijkste product voor deze look voor de huid is Time Check, een nieuwe primer alias hydraterende crème waarmee je heel realistische huidjes kunt creëren. Het mooie is dat je maar heel weinig product nodig hebt om je huid heel natuurlijk en mooi te laten overkomen.’

‘Voor de lippen hebben we Burgundy M.A.C (lippotlood) en Hang-Up Cremesheen M.A.C., een crèmeachtige lippenstift, gebruikt. We hebben expres voor een crèmeachtige formule gekozen omdat dit het strenge van de donkerrode kleur een beetje afzwakt.’

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE