Trendystyle.net | Fashion trends | Zomer. Tijd voor een hoed! Dit zijn de trends

Zomer. Tijd voor een hoed! Dit zijn de trends

De zomer is hét moment om een hoed te dragen. Het staat COOL en uitbundig …

hoedentrends-zomer-2015-07
Strooien hoeden met rand (en band) zijn trendy

De zomer is hét moment om een hoed te dragen. Het staat COOL en uitbundig maar het is ook functioneel. Een hoed beschermt je haar tegen de zon. Een hoed met een brede rand beschermt zelfs ook je gezichtshoed.

En er is nog een reden waarom je juist aan de zomer aan de hoed zou moeten. Een hoed maakt, zeker als je er niet vaak eentje draagt, een beetje zelfbewust, alsof je per se wilt opvallen. Dat is in je eigen omgeving soms best vervelend maar… op vakantie of op het strand, is dit geen issue. Daar mogen alle remmen los. Ze moeten je maar nemen zoals jij bent!

Deze zomer gaan we vooral voor strooien of vilten hoeden met rand. Heerlijk ‘ladylike’ en een beetje femme fatale. Mooi bij een jurkje maar ook bij een sportievere of meer casual outfit.

hoedentrends-zomer-2015-01

hoedentrends-zomer-2015-02

hoedentrends-zomer-2015-03

hoedentrends-zomer-2015-04

hoedentrends-zomer-2015-05

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE