Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends zomer 2016 | Summerproof nagels met nagellak Miracle Gel van Sally Hansen. Alsof je bij de salon vandaan komt!

Summerproof nagels met nagellak Miracle Gel van Sally Hansen. Alsof je bij de salon vandaan komt!

ADVERTORIAL Nagellak is een onmisbaar accessoire voor zomer 2016. Vergelijk het met een hippe tas …

Miracle Gel van Sally Hansen

ADVERTORIAL

Nagellak is een onmisbaar accessoire voor zomer 2016. Vergelijk het met een hippe tas of een zonnebril. Zonder nagellak is je look niet compleet!

Tegenwoordig kun je bovendien thuis zelf je eigen Gel Manicure creëren zonder dat je daar een UV of LED lamp voor nodig hebt. Dit doe je met de nagellak Miracle Gel van Sally Hansen, nummer 1 gel nagellak merk van Nederland. De gel lakjes van Sally Hansen zijn absoluut summerproof! Je kunt er eindeloos mee experimenteren en de meest hippe nail looks mee creëren. De lak blijft lang mooi en het ziet er allemaal top uit. Alsof je zo van de salon vandaan komt!

Heb je niet veel ervaring met lakken dan kun je met effen kleurtjes beginnen. Maar je zult zien dat je al snel zin krijgt om met nail art looks te experimenteren. Te kort aan ideeën? Jessica Scholten, dé nail stylist van Nederland, werkt samen met Sally Hansen  en van haar nail art kun je enorm veel inspiratie opdoen.

Pastelkleurige nagellak is HOT!

Zo is volgens Jessica Scholten de combinatie van zachtroze met lichtblauw en transparante nagellak bijvoorbeeld enorm in-trend. Wij zijn helemaal weg van deze look en voerden ‘m uit in Crème de la Crème en Tea Party van Sally Hansen Miracle Gel.

Miracle Gel van Sally Hansen
Miracle Gel van Sally Hansen

Experimenteer met grafische designs

Een ander idee is om je nagels een pastelkleur te geven en dan op twee van de tien vingers voor een grafisch patroontje te gaan. Onze favoriete kleur hiervoor is een zachte blauwgroene kleur, B Girl en voor de grafische print kun je bijvoorbeeld Dig Fig en Sugar Fix gebruiken (allemaal van Miracle Gel van Sally Hansen).

Altijd mooie nagels zonder eindeloos lakken (en weer overlakken)

Het mooie van de Miracle Gel van Sally Hansen is dat je nagellak (en die creatieve nail look waar je zo op gezwoegd hebt!) tot twee weken mooi blijft! Het wordt dus geen zomer van eindeloos lakken en door het ruwe zandstrand afgebrokkelde nagellak corrigeren. Je nagels zien er met Miracle Gel van Sally Hansen enorm professioneel uit: je krijgt het saloneffect van een perfecte gel manicure en dat doe je zomaar thuis (zoals gezegd, zonder lamp)!

Miracle Gel van Sally Hansen
Miracle Gel van Sally Hansen
Miracle Gel van Sally Hansen
Miracle Gel van Sally Hansen

Hoe doe je dat?

Het is heel simpel: je brengt twee dunne laagjes kleur aan, laat de lak goed drogen en maakt de look dan af met een top coat die je ook weer goed laat drogen. Het resultaat: een gel manicure zonder lamp die gemakkelijk met nagellakremover te verwijderen is!

Tip

Wist je dat nagellak langer blijft zitten als je je nagels goed verzorgt? Daarvoor zou je de Sally Hansen Vitamine E Olie of Nail Rehab voor je nagels en nagelriemen kunnen gebruiken.

En dan nu aan de slag! We zijn benieuwd naar de nail looks die jullie allemaal gaan creëren!

Miracle Gel van Sally Hansen
Miracle Gel van Sally Hansen

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE