Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Sui He in Milaan

Sui He in Milaan

De eerste keer dat ik model Sui He uit China ontmoette, was in Milaan. Dat …

Shui He

Shui He bij MIss Bikini in MilaanDe eerste keer dat ik model Sui He uit China ontmoette, was in Milaan. Dat was in september 2010 backstage bij de show van Les Copains. Als ik me goed herinner, was het voor Sui He toen de eerste keer dat zij in de Italiaanse hoofdstad de shows liep. Sui He was toen nog wat verlegen en terughoudend, maar het was iedereen wel duidelijk dat dit model zou doorbreken. Backstage bij Miss Bikini werd ze aan de lopende band geïnterviewd. Inmiddels is Shui He uitgegroeid tot een TOPmodel. Op dit moment staat ze op nummer 23 van de wereldranglijst (model.com). Ik vind haar enorm stijlvol. Ze heeft een elegante catwalkloop. Ze kleedt zich ook met smaak. In mijn volgende post zal ik de foto’s die ik afgelopen september tijdens de Paris Fashion Week van haar maakte, publiceren.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE