Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Meer dan 50% kiest voor gedekte modekleuren

Meer dan 50% kiest voor gedekte modekleuren

Mode: waar is de kleur op straat? Meer dan 50% van de vrouwen draagt deze …

Mode: waar is de kleur op straat?
Meer dan 50% van de vrouwen draagt deze winter het liefst gedekte kleuren

De mode had deze winter (2011 2012) een explosie van kleur moeten worden. Geel, oranje, kobaltblauw, paars. Felle neonkleuren die volgens de catwalktrends gecombineerd zouden moeten worden met zwart en grijstinten. Maar op straat overheersen de geijkte winterkleuren: zwart, grijs, donkerblauw, misschien wat bordeauxrood en bosgroen.

Modekleuren winter 2011 2012Blumarine winter 2011 2012, foto: Mauro Pilotto

Een klein onderzoekje via onze Trendystyle-quickpoll bevestigt dat we deze winter het liefst voor gedekte kleuren kiezen. Van de 2269 deelneemsters aan onze quick poll (dank jullie wel voor jullie deelname! wij zijn daar altijd erg blij mee) draagt ruim 52% deze winter bij voorkeur kleuren als grijs, donkerblauw en zwart. Nog eens 31% kiest voor boskleuren zoals groen, bruin, donkerrood en – als enige vrolijke noot – oranje. Rood volgt met 8%. Wit scoort een kleine 3% (begrijpelijk voor de winter, alhoewel winterwit ook heel mooi kan zijn).

Maar komt het op de felle modekleuren aan zoals die op de catwalks ‘gepromoot’ werden, dan komen we aan een schamele 6%. Kleuren als geel, turkoois en neon oranje slaan deze winter niet aan.

Waar zou dat aan liggen? Te modegevoelig? Is het er misschien niet de tijd voor? Of gaat het allemaal nog komen? Wat denken jullie?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE