Trendystyle.net | The Blonde Potato | Streetstyle. The Star Ferry, Hong Kong

Streetstyle. The Star Ferry, Hong Kong

Ben inmiddels alweer terug uit Hong Kong, maar heb nog wel wat materiaal te verwerken. …

Ben inmiddels alweer terug uit Hong Kong, maar heb nog wel wat materiaal te verwerken. Hier meer over mijn outfit op The Star Ferry. Allereerst de ketting. Die van Zara. Ik zou deze ketting nooit gekocht hebben als ik niet bij de shows een model met een dergelijke ketting had gezien. Het is een beetje over the top, ik geef het toe. Het truitje en rokje zijn ook van Zara en zijn (helaas) in nepleer. Het rokje is perfect, maar het truitje met polyester voorkant is soms erg (zweterig) warm! De veterlaarsjes (ik vind ze te gek) zijn van een Italiaans merk dat ‘Open Closed’ heet. Ik kocht ze in Italië (ze lopen heerlijk) en het leuke is dat er in de schoenendoos ook een poetskit zat. Het groen-zwarte vest kennen jullie inmiddels (ik droeg het al eerder in Hong Kong) en is van Blayde. De ringen zijn heerlijk nep. Ik kocht ze op een marktje. En met mijn onafscheidelijke Samsung maakte ik de foto’s van Victoria Harbour.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE