Trendystyle.net | Lifestyle | Last minute shoppen in de IFC mall en back home!

Last minute shoppen in de IFC mall en back home!

Mijn laatste stop in Hong Kong was de IFC mall in Central. Het International Finance …

Mijn laatste stop in Hong Kong was de IFC mall in Central. Het International Finance Centre is het hoogste gebouw van Hong Kong, een schitterende toren met spiegelglazen waardoor de toren meekleurt met de luchten over Victoria Harbour. Op de eerste verdiepingen is een enorme mall met de duurste merkboetieks die je je kunt bedenken. Na het shoppen kun je lunchen op het dakterras met uitzicht over de haven. IFC is verbonden met Hong Kong station van waar de trein naar de luchthaven vertrekt. Dat maakt IFC perfect voor last-minute shopping. Op Hong Kong Station kun je namelijk al inchecken voor je vlucht en je bagage afgeven. Die wordt dan voor je naar de luchthaven vervoerd. Ideaal toch? Ik heb overigens niets gekocht tijdens mijn tocht door de shopping mall. Als ik zoveel bij elkaar zie, dan weet ik het niet meer! Maar de salade op het dakterras in de zon was heerlijk :-) Nu weer terug naar het dagelijkse leven!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE