Last minute shoppen in de IFC mall en back home!

Mijn laatste stop in Hong Kong was de IFC mall in Central. Het International Finance Centre is het hoogste gebouw van Hong Kong, een schitterende toren met spiegelglazen waardoor de toren meekleurt met de luchten over Victoria Harbour. Op de eerste verdiepingen is een enorme mall met de duurste merkboetieks die je je kunt bedenken. Na het shoppen kun je lunchen op het dakterras met uitzicht over de haven. IFC is verbonden met Hong Kong station van waar de trein naar de luchthaven vertrekt. Dat maakt IFC perfect voor last-minute shopping. Op Hong Kong Station kun je namelijk al inchecken voor je vlucht en je bagage afgeven. Die wordt dan voor je naar de luchthaven vervoerd. Ideaal toch? Ik heb overigens niets gekocht tijdens mijn tocht door de shopping mall. Als ik zoveel bij elkaar zie, dan weet ik het niet meer! Maar de salade op het dakterras in de zon was heerlijk :-) Nu weer terug naar het dagelijkse leven!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.

1 gedachte over “Last minute shoppen in de IFC mall en back home!”

  1. Ik weet het niet hoor, is het niet iets te veel glamourland? Het idyllische is ver te zoeken, terwijl ik daar juist zo van houd…

Reacties zijn gesloten.