Streetstyle. De tas met de piercing

Tas met piercing
De tas met de piercing

En dan is’ie opeens daar. Overal. De tas met de piercing. Het is een uitvinding van J.W. Anderson. Jonathan William Anderson, wel te verstaan. Een controversiële modeontwerper uit Noord-Ierland.

J.W. Anderson startte zijn eigen lijn – menswear – in 2008; in 2010 volgde zijn dameslijn maar de grenzen tussen beide lijnen zijn vloeiend. Anderson is geïntrigeerd door de wisselwerking tussen heren- en damesmode (en hij haat avondjurken!).

Vanaf het moment dat Anderson zijn tassen met piercings showde, is het een hit en een trend. De tassen gaan als broodjes over de toonbank. Vooral fashionista’s zijn er dol op.

De ‘piercing’-rage beperkt zich overigens niet tot J.W. Andersons tassen. Andere ontwerpers pakten het idee al snel op. En dus zien we tegenwoordig ook gepiercede hoeden, kledingstukken en schoenen. Het is maar dat je het weet!

P.S. Vorig jaar zagen we al ‘haarpiercings’. Nu dus gepiercede accessoires en kledingstukken. What’s next?

Tas met piercing
De tas met de piercing
Tas met piercing
De tas met de piercing

door TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE