Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Coole haar trends: haar piercings en ontelbare speldjes

Coole haar trends: haar piercings en ontelbare speldjes

Even iets totaal anders met je haar doen? Experimenteer met deze (supercoole) haartrends: haar piercings maar …

Haarspeldjes
Kapsel trends: haarpiercings en een veelvoud haarspeldjes

Even iets totaal anders met je haar doen? Experimenteer met deze (supercoole) haartrends: haar piercings maar ook simpelweg een grote hoeveelheid haarspeldjes. Deze trends werken voor alle haarlengtes en zijn te vergelijken met ‘one night stands‘: je geniet er een avond van en neemt er vervolgens afscheid van totdat je er weer zin in hebt :-)

HAAR PIERCINGS zagen we vorig jaar al opduiken. Het klinkt pijnlijk maar dat is het niet. Het gaat hier om simpele goud- of zilverkleurige ringetjes (van die basic ringetjes die vaak worden gebruikt als je net een navelpiercing hebt laten zetten) die je in een vlecht of ineengerolde lokken verwerkt. Bij de naaiwinkel vind je allerlei ringetjes om je haar mee te ‘piercen’. Je zou zelfs even bij de kantoorboekhandel kunnen kijken. De ringen die gebruikt worden om dossiers bijeen te houden, laten zich openen en sluiten en zijn gemakkelijk in je haar te bevestigen.

Haarpiercings
Kapsel trends: haarpiercings en een veelvoud haarspeldjes

Natuurlijk is de haar piercing maar een begin. Zie het als een ‘mind opener‘. Bij de naaiwinkel of op de knutselafdeling van grote warenhuizen vind je vast nog wel andere dingen die je in je haar kunt verwerken. Lintjes, misschien zelfs knopen die je met een elastiekje in je haar vastzet. Ook een haakpen kan van pas komen, want daarmee trek je gemakkelijk linten en elastiekjes door vlechten.

Haarspeldjes
Kapsel trends: haarpiercings en een veelvoud haarspeldjes

Een ander idee dat we onder meer op de catwalk van San Andres in Milaan zagen, is je haar versieren met een VEELVOUD VAN HAARSPELDJES. Vlecht je haar losjes in en verrijk je kapsel dan met sierspeldjes. Het staat heel feestelijk en glam-achtig. De trend is ook heel geschikt voor kort haar. De vlecht laat je dan vanzelfsprekend achterwege.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE