Halflang kapsel in laagjes met lange pony. Durf jij het aan?

Halflang dameskapsel
Halflang kapsel met lange pony, backstage bij Francesco Scognamiglio herfst winter 2016 2017, ph. Charlotte Mesman

Er komt een moment dat je wel iets anders wilt dan die lange wapperende manen die ongelooflijk veel verzorging vragen. En misschien is dat moment wel NU daar.

De haartrends voor herfst en winter 2016 2017 vragen om vlotte, snelle kapsels met nonchalante twist. De look is net wat verzorgder dan de befaamde ‘out of bed look‘ maar er mag zeker wel beweging in zitten en heus niet elk haartje hoeft op z’n plaats te vallen.

Een mooi voorbeeld – en misschien wel een kapsel idee voor jouw nieuwe seizoen – is dit halflange kapsel met lange pony. Het haar is in lange lagen geknipt waardoor er movement en body in zit. Het laat zich gemakkelijk stylen en je kunt er heel veel mee doen.

Halflang dameskapsel
Halflang kapsel met lange pony, backstage bij Francesco Scognamiglio herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Overdag draag je het casual, voor de avond style je het glad. Je kunt het zelfs opsteken. De pony valt net over de wenkbrauwen maar kan af en toe ook met een speldje opzij worden vastgezet of naar achteren worden gebracht. Een ander voordeel is dat ook kleuren met deze lengte veel gemakkelijker is dan met lang haar.

Kortom, dit is een ideaal kapsel voor een moderne, vrouwelijke look met een rebelse touch. Wie durft!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE