Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Update je French Manicure met metallics, nudes en pastels

Update je French Manicure met metallics, nudes en pastels

Metallics, nudes en pastels domineren de nail art van dit moment. Combineer ze met elkaar …

French Manicure
Nude nagels met een metallic randje backstage bij Elisabetta Franchi herfst winter 2016 2017, nail stylist: Antonio Sacripante van nails&beauty

Metallics, nudes en pastels domineren de nail art van dit moment. Combineer ze met elkaar en je krijgt enorm geraffineerde combinaties.

De gemakkelijkste manier om snel en eenvoudig superchique nagels met metallics, nudes en pastels te creëren, is de beproefde French Manicure.

Metallics, nudes en pastels domineren de nail art van dit moment.

Kies een pastelkleurige of matte ondergrond voor je nagels en maak ze af met een zilveren of gouden randje. Of ga voor een pastelkleurig maantje. Je mag zelfs per nagels een verschillende combinatie kiezen. Of één nagel – bijvoorbeeld je ringvinger – eruit laten springen door alleen op die nagel een metallic randje te maken en de andere nagels een pastelmaantje te geven.

French Manicure
Nude nagels met een lichtblauw randje backstage bij Elisabetta Franchi herfst winter 2016 2017, nail stylist: Antonio Sacripante van nails&beauty

Experimenteer ook met mat en hoogglans. En stem de kleuren en combinaties die je kiest af op kleuren in je outfit of op je haarkleur. De meest chique nagelvorm voor deze french manicure is overigens een niet al te lange en vrij rechte nagel.

De nail art voor herfst en winter 2016 2017 opent deuren naar combinaties waar je vroeger nooit aan gedacht zou hebben!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE