Trendystyle.net | Fashion trends | Streetstyle mode. Deze blote schouder tops maken bloot chic en stijlvol

Streetstyle mode. Deze blote schouder tops maken bloot chic en stijlvol

Gisteren heb ik – hoe zal ik zeggen? – heel wat onsmakelijke dingen op straat …

Blote schouders tops
Blote schouders tops voor een superchique bloot look

Gisteren heb ik – hoe zal ik zeggen? – heel wat onsmakelijke dingen op straat voorbij zien komen. Het was warm, toegeven, maar dat zou geen vrijbrief voor stijlloze outfits mogen zijn, toch?

Het aantal shorts en korte rokjes met daaronder benen die je liever niet zou willen zien, was niet te tellen. Terwijl het modepubliek steeds vaker voor lang gaat, gaat het grote publiek bij warm weer voor kort, superkort, en onthult daarbij schaamteloos blubberige dijen en cellulite. Het toppunt van mijn dag was een stel vlezige billen dat compleet onder minimale flodderige shorts uitkwam toen het meisje in kwestie zich vooroverboog om haar fietsslot open te maken. Als twee halve manen hingen ze daar treurig te hangen. Voor de zoveelste keer overviel me dat gevoel van plaatsvervangende schaamte.

Het getuigt van stijlgevoel en respect voor jezelf en anderen, lijkt mij zo, om je ook bij hoge temperaturen smaakvol te kleden. Wordt er niet altijd gezegd dat je je zwakke punten moet kennen en camoufleren en je je sterke punten moet accentueren? Wil je bloot gaan, dan zijn daar zoveel andere en veel mooiere manieren voor die je sterke punten wel accentueren.

Heb je een mooie schouderpartij bijvoorbeeld dan komt de mode van deze zomer je tegemoet want in heel wat collecties zijn blouses, jasjes en zomertruien te vinden die je schouders heel mooi showen en de rest van je armen afdekken. Het fijne van deze tops is dat ze meestal (de blauwe blouse is hierop een uitzondering) ook de tere huid van je decolleté bedekken en dus beschermen tegen de zon.

Het modepubliek pakte deze trend gelijk op en combineert de blote-schouders-tops met wat langere rokken. Vooral de combinatie van de lichtblauwe blouse met metallic rok vinden wij geraffineerd, maar er zijn natuurlijk tig combinaties te bedenken. En dat laat ik aan jullie over :-)

Blote schouders tops
Blote schouders tops voor een superchique bloot look
Blote schouders tops
Blote schouders tops voor een superchique bloot look

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE