Trendystyle.net | Liefde en relaties | Zomer, korte rokjes en blote benen. Wat als hij naar andere vrouwen kijkt?

Zomer, korte rokjes en blote benen. Wat als hij naar andere vrouwen kijkt?

Hoe sexy voelt het als de wind met je rokje speelt? Hoe heerlijk voel je …

Liefde en zomer
Zomer, korte rokjes en blote benen. Wat als hij naar andere vrouwen kijkt?

Hoe sexy voelt het als de wind met je rokje speelt? Hoe heerlijk voel je je als je ziet hoe je gebruinde armen mooi afsteken bij het wit van je korte topje?

Hoe fantastisch is het als je er naar je gefloten wordt als je in je kleurige zomerjurkje voorbij komt heupwiegen? We weten toch allemaal hoe we moeten lopen om ons rokje of jurkje bij elke stap zwoel op en neer te laten deinen…

Maar wat jij kan, kan zij ook!

Logisch dat je niet de enige bent die ’s zomers alle registers opentrekt. Ook de andere meisjes en vrouwen kennen de kracht van gebruinde blote benen en een laag decolleté. Een man moet wel van staal zijn, wil hij daar ongevoelig voor blijven. En dat is dan ook gelijk de keerzijde.

Welke vrouw vindt het nu leuk als haar man constant andere – sexy – vrouwen nakijkt. Vooral ’s zomers kan dit echt een probleem worden. ‘Ik word er zo nerveus van‘, schrijft Linda. ‘Iedere keer als ik in de verte een meisje in een minirok zie aankomen, probeer ik zijn aandacht af te leiden. Ik vind het gewoon niet leuk als hij verlekkerd naar andere vrouwen kijkt.’ Magda schrijft: ‘Het kan soms mijn hele dag verpesten. Vorig jaar zomer lag hij op het strand maar naar andere vrouwen te loeren. Het maakte me woest. Ik houd mijn hart vast hoe dat de komende vakantie zal gaan… Ik weet dat het kinderachtig van mezelf is en dat hij alleen van mij houdt (en dat ik er best heel goed uitzie), maar ik kan er echt niet tegen.

Diep in ons hart weten we allemaal wel dat hij er geen kwade bedoelingen mee heeft als hij openlijk andere vrouwen bewondert (en laten we eerlijk zijn: ze zien er soms echt ontzettend goed uit! Smaak heeft hij in ieder geval wel). Maar hoe moet je er nu op reageren? Feit blijft toch maar dat jij je er niet lekker bij voelt…

Omgaan met partners die naar andere vrouwen kijken. Onze tips

We maakten een rondje in onze redactie en het lukte ons een aantal (mogelijke) oplossingen bij elkaar te schrapen (gemakkelijk zal het nooit worden):

1. Praat er met hem over, leg hem uit dat je je er ongemakkelijk bij voelt en vraag hem of hij in het vervolg de vrouwen niet meer zo wil nakijken (we kunnen je niet verzekeren dat het werkt – het zit nu eenmaal in zijn aard – maar het is het proberen waard)

2. Houd jezelf voor dat jij degene bent die naast hem loopt en dat, als er iemand jaloers moet zijn, het die andere vrouwen moeten zijn… Op jou natuurlijk!

3. Houd jezelf voor dat hij die andere vrouwen dan wel mag bewonderen, maar hij houdt uiteindelijk alleen maar van jou

4. Kijk met hem mee! Echt, soms doe je steengoede ideeën van andere meisjes of vrouwen! Die breng je natuurlijk de eerstvolgende keer in praktijk. En dan zullen we wel eens zien wie de show steelt (kortom, je gaat de concurrentie aan!)

5. Speel het spel met hem mee. Vrouwen houden ervan om naar andere vrouwen te kijken. Waarom zou je daarom niet met hem meekijken? Wees zijn bondgenoot. Bewonder (en bekritiseer) samen met hem de meisjes en vrouwen die jullie zien. Je zult zien hoeveel plezier je hieraan kunt beleven. En het komt jullie saamhorigheid ten goede! (kortom, je gaat directe concurrentie uit de weg maar plaatst je op zijn niveau)

Dit zijn zo onze ideeën, maar natuurlijk zijn wij ook weer benieuwd naar jullie ideeën, ervaringen én oplossingen.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE