Trendystyle.net | Streetstyle Milaan. Total white voor de Paus

Streetstyle Milaan. Total white voor de Paus

Op dit moment ben ik in Milaan en vanmiddag wilde ik gaan trendspotten in de …

Op dit moment ben ik in Milaan en vanmiddag wilde ik gaan trendspotten in de shoppingzone rond de Duomo. Ik had geen beter (of slechter, ’t is maar hoe je het bekijkt) moment kunnen uitzoeken! De Paus bracht een bezoek aan Milaan, iets wat sporadisch gebeurt. De straten in het centrum waren afgesloten en het metrostation bij de Dom was dicht. In de lucht cirkelden talloze helikopters en op de daken stonden (aldus de kranten) scherpschutters. Het was een bijzondere namiddag en die stond nu eens niet in het teken van shopping! In het gouden licht van een warme Italiaanse junidag (30 graden in de schaduw, de eerste hulp had het druk met flauw gevallen mensen) volgde de menigte ademloos de woorden van de Paus die met zijn gevolg vòòr de Dom had plaats genomen. Op de Dom zelf wapperde de vlag van het Vaticaan. Ik heb snel wat foto’s gemaakt. Zoiets maak je niet elke dag mee :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE