Home | Just like Lady Gaga – of bijna dan :-)

Just like Lady Gaga – of bijna dan :-)

Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe trends voor Trendystyle stuitte ik op deze flip-up zonnebril. Is’ie niet super maar dan ook supercool?! De glazen zijn dubbel en de bovenste glazen kun je openklappen. Lady Gaga draagt een soortgelijke bril in haar videoclip ‘Paparazzi’ en dit verklaart wellicht het succes van deze Minnie bril. Ik vind ‘m… FUN en heb ‘m in deze foto’s (door Alessio Cristianini) op mijn eigen (hum, niet bepaald Gaga) manier geïnterpreteerd. Wat vinden jullie van deze zonnebril? Zou je ermee over straat durven? P.S. Op internet vind je talloze modellen. Type maar eens de woorden ‘flip up round sunglasses’ in!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE