Trendystyle.net | The Blonde Potato | Streetstyle in Milaan. De 'Column dress'. Buik in!

Streetstyle in Milaan. De 'Column dress'. Buik in!

Hier de streetstyle reportage die Alessio Cristianini afgelopen zondag van mij in Milaan maakte (ik …

charlotte-mesman-streetstyle-milaan02 charlotte-mesman-streetstyle-milaan03 charlotte-mesman-streetstyle-milaan04 charlotte-mesman-streetstyle-milaan05 charlotte-mesman-streetstyle-milaan06 charlotte-mesman-streetstyle-milaan07 charlotte-mesman-streetstyle-milaan08 charlotte-mesman-streetstyle-milaan09 charlotte-mesman-streetstyle-milaan10Hier de streetstyle reportage die Alessio Cristianini afgelopen zondag van mij in Milaan maakte (ik kondigde ‘m al trots aan in mijn post van zondagavond :-)). Het was tegen de veertig graden. Ik had gedacht dat het hartje van Milaan rond de Duomo op deze hete zondagmorgen nog verlaten zou zijn, maar had me vergist. Er waren zoveel toeristen. Alles was om 11 uur al in full swing. En de boetieks van Prada, Louis Vuitton en het Gucci Café werden bestormd door Chinese toeristen! Jurk, schoenen, armband met bedels en tas die ik draag zijn van & Other Stories, de leren armband is van Aigner, de zonnebril is een ‘oudje’ van Chanel. De ‘column dress’ is overigens ongenadeloos – buik in!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE