Trendystyle.net | The Blonde Potato | In love with Milano!

In love with Milano!

Vrijdag publiceerde ik al even snel een post over Castello Sforzesco (en hittegolf Caronte) hier …

castello-sforzesco-milaan01 castello-sforzesco-milaan03 castello-sforzesco-milaan04 castello-sforzesco-milaan05 castello-sforzesco-milaan06 castello-sforzesco-milaan07 castello-sforzesco-milaan08 castello-sforzesco-milaan09 castello-sforzesco-milaan10Vrijdag publiceerde ik al even snel een post over Castello Sforzesco (en hittegolf Caronte) hier in Milaan. Hier zijn de foto’s van de (vier!) musea binnen de muren van het kasteel. Ik waande me even in de Middeleeuwen. Ik ken het Kasteel al sinds jaar en dag. Soms worden er tijdens de Milan Fashion Weeks shows gehouden. Maar de musea had ik, zoals dat vaak gebeurt met een plaats waar je veel komt, nog nooit gezien. Wat een overvloed aan kunst. En wat verwonderlijk (heerlijk!) dat er bijna niemand was. Hier kun je de Pietà Rondini van Michelangelo bewonderen. En het schitterende plafond met duiventakken dat Leonardo da Vinci schilderde. Ik was echt onder de indruk. Wat een overvloed aan kunst. En zelfs vanuit het modeoogpunt was het interessant. Zag ik sommige gewaden en schoenen niet – in een moderne versie – terug op de catwalk? Anyway, een must-see!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE