Sjaaltje voor modieuze look!

Sjaaltje herfst winter 2013 2014Een sjaaltje maakt het verschil! Ja, echt. Ik vind de sjaaltjes met polka dots op de catwalk voor herfst winter 2013 2014 van Miu Miu helemaal te gek (zie de eerste foto, courtesy of Miu Miu). Het maakt je outfit echt af. Het is een trend die ik elke fashionista nu al (ook al is het nog volop zomer) wil signaleren! Doe er wat mee, zou ik zeggen. Ik kick natuurlijk op een Miu Miu sjaaltje (en jullie ook) maar het is niet een boetiek waar je zo even binnenstapt. Vandaag vond ik in de nieuwe collectie van Zara een soortgelijk sjaaltje – de polkadots waren vervangen door hartjes – en ik heb het gelijk meegegrist. Superaankoop, denk ik! Wat jullie?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.