Trendystyle.net | Fashion trends | Streetstyle en de rage rond de zogenaamde ‘influencers’

Streetstyle en de rage rond de zogenaamde ‘influencers’

Limousines en taxi’s rijden af en aan in de Via Bergognone in Milaan. De modevakmensen …

Streetstyle Milan Fashion Week 2017
Streetstyle. Samen is beter dan alleen

Limousines en taxi’s rijden af en aan in de Via Bergognone in Milaan. De modevakmensen (pers en inkopers) stromen van alle kanten toe. Over een half uur zal Giorgio Armani de nieuwste zomercollectie voor de heren tonen.

Net om de hoek van de showlocatie staan een jongen en een meisje. Ze zijn allebei mooi aangekleed. Zij verwisselt haar sneakers voor hoge hakken, doet de sneakers in een tas en stopt die in de mand aan de fiets waar ze mee gekomen is. Ze controleren elkaars outfits, bij elkaar geleend in verschillende showrooms van min of meer bekende merken. Ze nemen elkaar bij de hand. Dat is het startsein. Hoofd omhoog, borst vooruit… en dan nu de pas eruit.

Ze lopen dwars door de menigte streetstyle fotografen. De camera’s zoemen, maar ze blijven niet stilstaan. Ze doen alsof ze de camera’s niet zien. De fotografen roepen hun naam en snellen achteruit om afstand tussen het modieuze paartje en zichzelf te scheppen en zoveel mogelijk foto’s te schieten.

Snel en zelfverzekerd stevenen de jongen en het meisje op de entree af. Hun outfits zijn op elkaar afgestemd en ze vormen inderdaad een mooi plaatje. Bij de entree staan honderden jonge fans, veelal tieners, die eveneens op de fashion show zijn afgekomen, maar dan om een glimp van de genodigde VIPs op te vangen. De fans laten onze ‘streetstylers’ die nog steeds een vastberaden tred aanhouden snel door.

Nu wordt het spannend voor onze twee want ze hebben geen uitnodiging op zak en hun naam staat niet op de lijst. Ze wisselen een paar woorden met de PR en worden gevraagd om ruimte te maken voor de gasten en bij het bordje ‘standing’ te wachten. Na afloop van de show staan ze er nog.

Als de eerste gasten naar buiten stromen, vermengen ze zich snel met de menigte en lopen ze met dezelfde vastberaden tred weer terug naar de streetstyle fotografen om zich wederom te laten fotograferen. Niet snel daarna prijken hun foto’s overal op het net en verspreiden ze zich als een olievlek over de social media.

Alleen de geoefende fotografen draaien hun camera’s weg. ‘Ze komen bij elke show, staan niet eens meer stil om zich te laten fotograferen terwijl ze niet zonder onze foto’s kunnen. Zonder onze foto’s zijn ze niets.

Het paartje is inmiddels alweer om de hoek verdwenen. Zij heeft haar sneakers weer aan en snelt op de fiets naar huis. Om zich klaar te maken voor de volgende show…

Streetstyle Milan Fashion Week 2017
Streetstyle. Samen is beter dan alleen
Streetstyle Milan Fashion Week 2017
Streetstyle. Samen is beter dan alleen
Streetstyle Milan Fashion Week 2017
Streetstyle. Samen is beter dan alleen

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE