Trendystyle.net | Fashion trends | Hot item: hoge sandalen met kruisbanden

Hot item: hoge sandalen met kruisbanden

De modewereld hangt van hypes aan elkaar. Dan weer vliegen de fashionista’s massaal op dit …

Zomersandalen
Hoge sandalen met kruisbanden

De modewereld hangt van hypes aan elkaar. Dan weer vliegen de fashionista’s massaal op dit item af, dan weer is dat item hot. Voor zomer 2016 is er een run op de ‘crossover sandals’ van Gucci.

Dat is overigens niet vreemd want Gucci is op dit moment hét merk waar alle ogen op gericht zijn, ook al begint men in de modewereld nu wel zachtjes te mompelen dat creatief directeur Alessandro Michele na vier, vijf collecties in dezelfde eclectische vintage-boho stijl nu wel eens met iets anders mag komen.

Maar goed, voorlopig is alles wat voor Gucci staat HOT en dat geldt dus in het bijzonder voor de ‘crossover sandals‘: sandalen met twee brede kruisbanden over de wreef en een hoge, gebogen hak.

Het zijn bepaald niet de schoenen waar je de heren een plezier mee doet.Onze werkster liep er in de jaren ’70 op‘ is het meest opvallende commentaar dat ik in mijn directe omgeving opving. Maar de dames vinden deze sandaaltjes prachtig. De metallic versie is het meest geliefd maar er zijn ook ‘wildere’ exemplaren met versieringen en glitter.

Zoals dat tegenwoordig gaat, hebben ook andere modeproducenten de trend opgepakt. Soortgelijke sandalen vind je dit seizoen ook in betaalbare versies. Je hebt ze vast al ergens zien staan.

Zomersandalen
Hoge sandalen met kruisbanden
Zomersandalen
Hoge sandalen met kruisbanden
Zomersandalen
Hoge sandalen met kruisbanden

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE