Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips: 3x de schaar in je kleding

Kledingtips: 3x de schaar in je kleding

Broeken en blouses van vorige seizoenen laten zich gemakkelijk updaten met een knip van de …

Broeken en blouses van vorige seizoenen laten zich gemakkelijk updaten met een knip van de schaar. Tijdens de modeweken deden we een aantal leuke ideeën op.

Tip 1: een spijkerblouse wordt een kort spijkerjackje

Zet de schaar in een vergeten spijkerblouse en maak er een kort jasje met een rafelrand van. Je kunt het jasje zo kort maken als je wilt. Tijdens de modeweken zagen we iemand met een dikke spijkerblouse die ter hoogte van de navel was afgeknipt zodat het een wijd jack met knopen werd. Het stond echt supertrendy!

Tip 2: onregelmatige broekspijpen voor je spijkerbroek

Kledingtips
3x de schaar in je kleding

Waarschijnlijk heb je de zogenaamde ‘mullet hem’ die op dit moment voor spijkerbroeken in de mode is al opgemerkt: de broekspijpen zijn aan de voorkant korter dan aan de achterkant en hebben geen omgestikte zoom. Het ongelijke en rafelige effect (nu on-trend!) kun je heel gemakkelijk zelf in je broek knippen. Bekijk de foto maar eens en haal dan je scherpste schaar en meest saaie spijkerbroeken tevoorschijn.

Tip 3: blote schouders voor je klassieke witte blouse

Kledingtips
3x de schaar in je kleding

Heb je ergens nog een klassiek blousje hangen dat je niet meer draagt omdat het zo saai en achterhaald is? Volg dan het voorbeeld van model Kandy: ze knipte de mouwen van de blouse ter hoogte van de oksels in horizontale richting door en voilà… de blouse toont je blote schouders en is weer up-to-date!

En dit zijn nog maar drie ideeën. Vooral omdat we deze zomer veel gerafelde en onafgewerkte kleding zien, is de schaar fantastisch om items van voorheen een nieuw aanzien te geven. Er komt geen naald en draad aan te pas!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE