Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | Deze spijkerbroeken wil je in 2022 in je kast hebben

Deze spijkerbroeken wil je in 2022 in je kast hebben

Op zoek naar een up-to-date spijkerbroek? Check deze jeans trends voor 2022. Er zitten interessante exemplaren met een hoog fashion gehalte tussen.

Spijkerbroeken trends 2022
Deze spijkerbroeken wil je in 2022 in je kast hebben. Photo courtesy of Valentino

Ben jij een fervent jeans lover? Puilt jouw kast uit van de spijkerbroeken? Dan ben je vast benieuwd naar de allernieuwste denim trends voor 2022. Eén trend moet je kennen en dat is: kies bewust! Ga liever voor één of twee droomexemplaren dan voor meerdere, onbeduidende gevalletjes.

Met andere woorden: koop alleen spijkerbroeken die het investeren waard zijn, die een toegevoegde waarde hebben, die bijzonder, misschien wel uniek, zijn.

De belangrijkste inspiratiebronnen voor de mode zijn nog altijd de catwalks en de streetstyle tijdens de modeweken. Deze vier spijkerbroeken – elk met een ander model – spraken ons aan.

#1 Bell bottom jeans (spijkerbroek met wijd uitlopende pijpen)

Spijkerbroeken trends 2022
Aan deze spijkerbroeken ga je in 2022 veel plezier beleven. Foto: Charlotte Mesman

Laten we direct met het meest aparte model beginnen: bell bottom jeans. De foto spreekt voor zich. Karakteristiek voor deze jaren ’70 spijkerbroek is dat de pijpen pas vanaf de knie wijder worden. Met deze spijkerbroek maak je een statement. Dit broekje heeft qua top echt niet veel nodig. Hoe eenvoudiger, hoe beter.

#2 Baggy jeans

Spijkerbroeken trends 2022
Aan deze spijkerbroeken ga je in 2022 veel plezier beleven. Photo courtesy of Valentino Rendez Vous

Er is een heleboel te doen om skinny jeans. De geluiden op de social media zijn niet eenduidig. Soms lijkt het erop dat skinny het weer gaat maken, maar vaak ook wordt-ie afgedaan als super uncool. De signalen die we van de catwalks opvangen wijzen echter allemaal in de richting van wijdere exemplaren, tot (super) baggy toe! De nieuwigheid is dat je baggy pants voor 2022 ook nog eens superlang moeten zijn (we weten het: niet handig als het regent, maar daar moet je maar overheen stappen).

#3 Tailored jeans

Spijkerbroeken trends 2022
Aan deze spijkerbroeken ga je in 2022 veel plezier beleven. Photo courtesy of Saint Laurent

Een klasse apart vormen de spijkerbroeken van Saint Laurent voor lente zomer 2022. Ze combineren verschillende trends: hoge taille, uitlopende pijpen en een naad/scherpe vouw over de hele lengte van het been.

#4 Casual jeans

Spijkerbroeken trends 2022
Aan deze spijkerbroeken ga je in 2022 veel plezier beleven. Photo courtesy of Celine

Doe je rechte spijkerbroeken met hoge taille vooral niet weg, maar draag ze à la Celine: met een riem (terug van weggeweest), witte gympen, een trench coat en een hoed! Deze look is tijdloos en tegelijkertijd zo fashionable.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE