Home | Show time! Kijk mee achter de schermen

Show time! Kijk mee achter de schermen

Deze unieke fotoreportage van Alessio Cristianini laat zien hoe het er TIJDENS een show achter de schermen toegaat. Het moment waarop de modellen als het ware de catwalk opgeduwd worden en het moment waarop ze opgelucht weer backstage terugkomen en snel naar hun kledingrek en kleedster rennen om zich klaar te maken voor de volgende exit. Sommige modellen zijn heel relaxed, anderen kleden zich al rennende uit. De adrenaline is superhoog en de sfeer is bruisend. Pas als het applaus klinkt, zakt de spanning weg. Het is echt heel speciaal om een show achter de schermen mee te beleven. Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het eng vinden om een show te lopen?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE