Trendystyle.net | Rock concerten en popfestivals. Ga voor die ruig-sexy look!

Rock concerten en popfestivals. Ga voor die ruig-sexy look!

(Bijna) zomer en dat betekent weer rockconcerten en popfestivals in de buitenlucht. In ons landje …

(Bijna) zomer en dat betekent weer rockconcerten en popfestivals in de buitenlucht. In ons landje met wisselvallig weer is het altijd weer de vraag wat je aanmoet om er cool uit te zien en tegelijkertijd op alle mogelijke weersomstandigheden voorbereid te zijn. Van zon tot kou, van wind tot regen. De ontwerpers Dean en Dan Caten hebben met ons meegedacht. Hun zomercollectie stond helemaal in het teken van rock concerten. Bij regen suggereren de ontwerpers regenlaarzen met een sexy hak. En onder je leren jack of regenjas draag je een verleidelijk badpak of een zwoele bikini. Jaren ’70 elementen als tassen met franjes en bandjes over je voorhoofd horen er ook. En lange rokken met een bemodderde rand zijn heerlijk romantisch-ruig! Ideeën te over. Bekijk de foto’s maar eens! Vind je het decor voor deze show niet schitterend?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE