Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen. Goed nieuws (en slechts nieuws)

Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen. Goed nieuws (en slechts nieuws)

Goed nieuws voor al die vrouwen die zich graag een stukje langer zien: plateauzolen zijn terug in de mode (lente zomer 2020). Het slechte nieuws is dat mannen ze haten!

Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen
Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen. Van links naar rechts: Missoni, Fendi, Dries van Noten

Schoenen, sandalen en zelfs laarzen met plateauzolen zijn (voor de zoveelste keer) terug in de mode. Het goede nieuws is dat ze je op een comfortabele manier een stuk langer doen lijken. Het slechte nieuws is dat mannen ze in de regel haten!

Maar omdat we ons voor onszelf kleden (toch?), gaan we ze natuurlijk dragen. En omdat ‘fugly’ shoes (lees: f*&king ugly shoes) nog steeds een soort onverklaarbare aantrekkingskracht op ons uitoefenen, doen we er nog een schepje bovenop door ze met een kousje te dragen (zie Fendi). Het toppunt van verleidelijkheid… maar niet heus. Maar daarom wel zo leuk.

Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen
Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen. Foto: Fendi

Overigens komt de plateauzool voor lente zomer 2020 in alle mogelijke vormen en gedaantes. Van superstoere plateaulaarzen waar misschien zelfs Marilyn Manson van zou verbleken tot vrolijk gekleurde en uiterst gedetailleerde plateausandalen (zie Missoni).

Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen
Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen. Modeshow: Rick Owens. Foto: Mauro Pilotto
Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen
Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen. Foto: Missoni

Verder mag je plateauschoenen of laarzen letterlijk overal onder dragen: onder broeken, rokken, onder een chique lange jas. Spannende contrasten zijn nog altijd een succesformule voor een fashionista look.

Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen
Schoenentrends lente zomer 2020. Plateauzolen. Foto: Y/Project

Soms ook kunnen plateaus heel chic en vrouwelijk zijn, zoals we dat op de catwalk van Y/Project zagen. Om zoveel charme en elegantie kunnen de mannen toch niet heen?

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE