Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2020 2021 | Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hakken. Tuttig is het nieuwe cool!

Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hakken. Tuttig is het nieuwe cool!

Tuttig is het nieuwe cool. Charmant, vrouwelijk en elegant zijn de nieuwe sleutelwoorden. De modetrends voor herfst winter 2020 2021 zijn superchic.

Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak
Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak. Foto’s van links naar rechts: Tod’s, Ermanno Scervino, streetstyle bij Prada

De juiste roklengte (liefst midi), een perfect gesneden jasje met schootje, een blouse met roesjes rond de nek, een paar leren handschoentjes, een vintage beugeltasje, een paar keurige pantykousen en paar geraffineerde schoenen met hoge hak. De mode voor herfst winter 2020 2021 laat een übervrouwelijke en uiterst geraffineerde stroming zien.

Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak
Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak. Photo: courtesy of Saint Laurent

Ook in de schoenentrends voor herfst winter 2020 2021 zien we deze ‘bon ton’-stijl terug. Onder tuttige (maar toch ook wel weer sensuele) midi-rokken gaan we deze winter hoge Mary Janes of sandaaltjes met plateauzool en stevige, hoge hak dragen.

Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak
Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak. Streetstyle bij Prada. Foto: Charlotte Mesman

Vorig seizoen al showde Prada hoge, lakrode Mary Janes. Dit seizoen zagen we een veelvoud van deze ultravrouwelijke, hooggehakte schoenen op de catwalk van Celine by Hedi Slimane. Ook het Italiaanse modehuis Ermanno Scervino kwam met hooggehakte sandaaltjes met plateauzolen die werden geshowd met halfhoge lurex kousjes.

Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak
Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak. Photo: courtesy of Ermanno Scervino

Met deze ’tuttige’ schoenen komen ook pantykousen weer in beeld. Zwart, maar ook rood. Wij zouden er zelfs ragfijne panty’s met een naad bij durven te halen, op voorwaarde dat de rest van je outfit helemaal ‘bon ton’ en zò overdreven tuttig is dat het modern wordt.

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE