Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hakken. Tuttig is het nieuwe cool!

Tuttig is het nieuwe cool. Charmant, vrouwelijk en elegant zijn de nieuwe sleutelwoorden. De modetrends voor herfst winter 2020 2021 zijn superchic.

Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak
Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak. Foto’s van links naar rechts: Tod’s, Ermanno Scervino, streetstyle bij Prada

De juiste roklengte (liefst midi), een perfect gesneden jasje met schootje, een blouse met roesjes rond de nek, een paar leren handschoentjes, een vintage beugeltasje, een paar keurige pantykousen en paar geraffineerde schoenen met hoge hak. De mode voor herfst winter 2020 2021 laat een übervrouwelijke en uiterst geraffineerde stroming zien.

Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak
Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak. Photo: courtesy of Saint Laurent

Ook in de schoenentrends voor herfst winter 2020 2021 zien we deze ‘bon ton’-stijl terug. Onder tuttige (maar toch ook wel weer sensuele) midi-rokken gaan we deze winter hoge Mary Janes of sandaaltjes met plateauzool en stevige, hoge hak dragen.

Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak
Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak. Streetstyle bij Prada. Foto: Charlotte Mesman

Vorig seizoen al showde Prada hoge, lakrode Mary Janes. Dit seizoen zagen we een veelvoud van deze ultravrouwelijke, hooggehakte schoenen op de catwalk van Celine by Hedi Slimane. Ook het Italiaanse modehuis Ermanno Scervino kwam met hooggehakte sandaaltjes met plateauzolen die werden geshowd met halfhoge lurex kousjes.

Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak
Schoenentrends herfst winter 2020 2021. Mary Janes met hoge hak. Photo: courtesy of Ermanno Scervino

Met deze ‘tuttige’ schoenen komen ook pantykousen weer in beeld. Zwart, maar ook rood. Wij zouden er zelfs ragfijne panty’s met een naad bij durven te halen, op voorwaarde dat de rest van je outfit helemaal ‘bon ton’ en zò overdreven tuttig is dat het modern wordt.

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren!

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE