Rondsnuffelen bij Corso Como 10, Milaan. Must voor fashionista’s

corso-como-10
Mooie kleding en tassen maar ook beeldige boeketten bij Corso Como 10, Milaan

Even een snel berichtje uit Milaan waar ik op dit  moment ben voor de mannenshow (vanavond gaat het feest beginnen!). Gewoonlijk kom ik hier vlak voor de eerste showdag aan maar ditmaal ben ik een paar daagjes eerder naar Milaan afgereisd. Eindelijk heb ik eens in alle rust van de Italiaanse modestad kunnen genieten.

In de afgelopen dagen ben ik op zoek gegaan naar de lekkerste espresso’s en cappuccino’s in town en natuurlijk ben ik  gaan rondsnuffelen bij Corso Como 10, de boetiek annex kunstgalerie van Carla Sozzani, zus van Franca Sozzani die directrice van Vogue Italia is. En daarmee heb ik eigenlijk alles gezegd. Fashion en lifestyle zit de beide zussen in het bloed.

Carla opende Corso Como 10 (de naam van de boetiek is tegelijkertijd het adres) in 1991. Inmiddels is het geheel uitgebreid met een café, een klein hotel en een dakterras. De entourage is ongelooflijk suggestief. Het complex is gebouwd rond een klassiek Italiaans huis met karakteristieke balkons. De binnenplaats staat vol potten met hoge planten en in de grote serre is het sfeervol koffie drinken.

De boetiek met de allernieuwste modecollecties – Alaïa, Saint Laurent, Dior, Moschino, enzovoorts – en een heleboel accessoires en gadgets is mijn favoriete plekje. Even struinen bij Corso Como 10 en je bent weer helemaal op de hoogte van de allernieuwste mode.

Van de week zag ik er voor zomer 2015 vooral veel zwarte en witte creaties en veel opengewerkt leer, zelfs openwerkte schoenen. Kijk, als je er mocht komen, ook even naar de grote lampen en de boeketten. Zo inspirerend.

corso-como-10-02
De ingang van de boetiek van Corso Como 10, Milaan
corso-como-10-03
Corso Como 10, Milaan

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE