Trendystyle.net | Culinair | Modeweek in Milaan. Vis eten bij Montecristo

Modeweek in Milaan. Vis eten bij Montecristo

Als je in Milaan vis wilt eten, dan heb ik een adresje voor je. Ristorante …

montecristo-ristorante-milano-02

Als je in Milaan vis wilt eten, dan heb ik een adresje voor je. Ristorante Montecristo. Niet één van de goedkoopste restaurants (lees: duur) maar absoluut een aangename culinaire ervaring, tenminste als je niet al te teerhartig bent.

Ristorante Montecristo in Corso Sempione (op de hoek met Via Prina) is geopend sinds 1976. Eigenaar Franco Cavozza is een karakteristieke man. Je zult hem direct herkennen. Het restaurant is verlicht met blauw – de kleur van de zee – sfeerlicht, de setting van de tafeltjes is romantisch, het publiek ultrachic.

Ik zat vlakbij de tafel met vis waar alles om draait. We begonnen met een glaasje champagne toen ik het naast me hoorde ritselen. De vissen waren levend! In de tussentijd had onze gastheer voor mij al rauwe garnalen en een carpaccio van vis besteld. Het smaakte overheerlijk, verrukkelijk maar ik moest wel even iets wegslikken toen me verteld werd dat de garnalen die ik zojuist had gegeten nog leefden toen ik ze at. Zo wreed! Waarom heeft men mij dit niet eerder verteld! Gelukkig was het hoofdgerecht een ‘orata’ op de gril en die was fantastisch.

Nogmaals, als je excellent en exclusief vis wilt eten, moet je bij Montecristo zijn. Maar ik denk dat ik de ervaring hierbij laat :-)

montecristo-ristorante-milano-01
Voorgerecht van rauwe garnalen bij Ristorante Montecristo, Milaan
montecristo-ristorante-milano-03
Branzino op de grill bij Ristorante Montecristo, Milaan

 

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE