Reuzenjassen! Het kan niet groot genoeg. Dit is stoer!

Oversize jassen
Streetstyle. Oversize blazer. Ph. Charlotte Mesman

Dachten we dat we het gehad hadden met de oversize jassen van een paar seizoenen geleden, duikt er opeens een heel bizarre trend op. Jacks en jassen die niet twee, maar vijf, zes, zelfs tien maten te groot lijken (of eigenlijk: zijn).

Vooral Stella McCartney is gecharmeerd van deze over-oversize trend. Op haar catwalk voor herfst en winter 2016 2017 zagen we spijkerjacks en doorgestikte, korte winterjassen van reuzenformaat. De jacks zijn zo groot dat je ze gerust over een ander winterjack kunt dragen. Een welkome trend voor koukleumen.

Maar ook bij niet-winterse temperaturen kun je je aan zo’n kolossale overjas wagen. Zoals de mega-blazer op de foto hierboven. Oplettende fashionista’s zullen verder bij de fast fashion ketens wellicht ook al de oversize blousons zijn tegen gekomen. Deze damesoverhemden zien eruit alsof ze zo bij een reusachtig grote opie uit de kast komen! Allemaal goed voor een heel trendy look. Bijkomend voordeel van al deze over-oversize items is bovendien dat je er superslank in oogt :-)

Oversize jassen
Oversize jassen. Stella McCartney herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto
Oversize jassen
Oversize jassen. Barbara Bui herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE