Trendystyle.net | Fashion trends | Reuzenjassen! Het kan niet groot genoeg. Dit is stoer!

Reuzenjassen! Het kan niet groot genoeg. Dit is stoer!

Dachten we dat we het gehad hadden met de oversize jassen van een paar seizoenen …

Oversize jassen
Streetstyle. Oversize blazer. Ph. Charlotte Mesman

Dachten we dat we het gehad hadden met de oversize jassen van een paar seizoenen geleden, duikt er opeens een heel bizarre trend op. Jacks en jassen die niet twee, maar vijf, zes, zelfs tien maten te groot lijken (of eigenlijk: zijn).

Vooral Stella McCartney is gecharmeerd van deze over-oversize trend. Op haar catwalk voor herfst en winter 2016 2017 zagen we spijkerjacks en doorgestikte, korte winterjassen van reuzenformaat. De jacks zijn zo groot dat je ze gerust over een ander winterjack kunt dragen. Een welkome trend voor koukleumen.

Maar ook bij niet-winterse temperaturen kun je je aan zo’n kolossale overjas wagen. Zoals de mega-blazer op de foto hierboven. Oplettende fashionista’s zullen verder bij de fast fashion ketens wellicht ook al de oversize blousons zijn tegen gekomen. Deze damesoverhemden zien eruit alsof ze zo bij een reusachtig grote opie uit de kast komen! Allemaal goed voor een heel trendy look. Bijkomend voordeel van al deze over-oversize items is bovendien dat je er superslank in oogt :-)

Oversize jassen
Oversize jassen. Stella McCartney herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto
Oversize jassen
Oversize jassen. Barbara Bui herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE