Relatiecrisis? Let op deze signalen

Relatiecrisis
Relatiecrisis?

De hele avond voor de televisie doorbrengen of elke keer weer even het scherm van je computer verversen om te kijken of er iets nieuws te zien valt zonder ooit eens uit je privacy-hoekje te voorschijn te komen is geen goed teken voor de ‘gezondheid’ van je relatie. Het is een van de vele symptomen dat je liever alleen bent dan dat je tijd met je eigen partner doorbrengt.

Er zijn veel signalen die erop kunnen duiden dat het ‘crisis’ in een relatie is en maar al te vaak sluiten we er onze ogen voor. Hier zijn enkele gedragingen van onszelf en van onze partner die een alarmbel zouden moeten doen rinkelen. Als ze langere tijd voortduren zou je wel eens recht op een echte crisis kunnen afstevenen.

  • Accepteren om ook na 7 uur ’s avonds te werken
  • Het weekend gebruiken om vrienden op te zoeken of uit te nodigen voor de lunch, en misschien ook voor het diner en ook om de middag mee door te brengen
  • Je uiterlijk laten verslonzen als je in huis bent
  • Steeds maar weer over dezelfde dingen steggelen of ruzie maken, zonder er ooit een oplossing voor te vinden
  • ’s Avonds in plaats van met elkaar te praten je isoleren met een boek/tv/computer
  • Problemen met je vrienden/vriendinnen bespreken in plaats van met je partner
  • Geen plannen op lange termijn met je partner meer maken

Je ervan bewust zijn dat het in je relatie de verkeerde kant op gaat is de eerste stap om te beginnen om van levensstijl te veranderen en om toe te werken naar rust en sereniteit in je leven.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE