Push-up bikini’s voor meisjes vanaf 8 jaar. Wat vind jij ervan?

Foto: www.istockphoto.com

Het hippe Amerikaanse kledingmerk Abercrombie & Fitch wordt in deze dagen hevig onder vuur genomen door verontwaardigde psychologen. Het trendy modelabel dat vooral populair is bij het jongere publiek (vestigingen die meer weg hebben van een discotheek dan een kledingzaak en modellen die fungeren als winkelpersoneel) heeft in de Abercrombie Kids collectie (van 8 tot 14 jaar) voor het voorjaar bikini’s met voorgevormde cups opgenomen. De push-up bikinitopjes zijn verkrijgbaar in roodwitte en blauwwitte streepmotieven en hebben de suggestieve naam ‘Ashley push-up triangle’. 

Abercrombie & Fitch kwamen al eerder in het nieuws omdat het merk een lingerielijn voor dezelfde doelgroep (meisjes van 8 tot 14 jaar) had geproduceerd die sexy modelletjes met veelzeggende opschriften bevatte. 

Psychologen uit de hele wereld reageren verontwaardigd op Push-up Ashley en waarschuwen voor de vroegtijdige seksualisering van jonge kinderen die op zich in ons maatschappij al als een gevaar wordt gezien. Moeders zouden zich niet moeten laten leiden door deze sexy-marketingpolitiek. 

Maar wat vinden jullie ervan? Moet het kunnen? Is een push-up bikinitopje voor jonge meisjes onschuldig of vinden jullie het niet kunnen? 

Wil je onze mening weten? Volgens ons is het een enorme marketingstunt maar wel op de verkeerde manier. Het gaat té ver!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.