Trendystyle.net | Fashion trends | Push-up bikini’s voor meisjes vanaf 8 jaar. Wat vind jij ervan?

Push-up bikini’s voor meisjes vanaf 8 jaar. Wat vind jij ervan?

Het hippe Amerikaanse kledingmerk Abercrombie & Fitch wordt in deze dagen hevig onder vuur genomen …

Foto: www.istockphoto.com

Het hippe Amerikaanse kledingmerk Abercrombie & Fitch wordt in deze dagen hevig onder vuur genomen door verontwaardigde psychologen. Het trendy modelabel dat vooral populair is bij het jongere publiek (vestigingen die meer weg hebben van een discotheek dan een kledingzaak en modellen die fungeren als winkelpersoneel) heeft in de Abercrombie Kids collectie (van 8 tot 14 jaar) voor het voorjaar bikini’s met voorgevormde cups opgenomen. De push-up bikinitopjes zijn verkrijgbaar in roodwitte en blauwwitte streepmotieven en hebben de suggestieve naam ‘Ashley push-up triangle’. 

Abercrombie & Fitch kwamen al eerder in het nieuws omdat het merk een lingerielijn voor dezelfde doelgroep (meisjes van 8 tot 14 jaar) had geproduceerd die sexy modelletjes met veelzeggende opschriften bevatte. 

Psychologen uit de hele wereld reageren verontwaardigd op Push-up Ashley en waarschuwen voor de vroegtijdige seksualisering van jonge kinderen die op zich in ons maatschappij al als een gevaar wordt gezien. Moeders zouden zich niet moeten laten leiden door deze sexy-marketingpolitiek. 

Maar wat vinden jullie ervan? Moet het kunnen? Is een push-up bikinitopje voor jonge meisjes onschuldig of vinden jullie het niet kunnen? 

Wil je onze mening weten? Volgens ons is het een enorme marketingstunt maar wel op de verkeerde manier. Het gaat té ver!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE