Trendystyle.net | Fashion trends | Modeweek Milaan winter 2011 2012 (dag 6)

Modeweek Milaan winter 2011 2012 (dag 6)

Laatste dag van de modeweek. Laatste show. Om 9.30 uur. En als we backstage willen …

Laatste dag van de modeweek. Laatste show. Om 9.30 uur. En als we backstage willen gaan moeten we er om 9 uur zijn. Als de spanning van al deze dagen wegvalt, is het erg moeilijk om op tijd te zijn. Maar het lukt ons en gelukkig is 1a Classe Alviero Martini de moeite waard. Het merk is bekend vanwege de tassen met ouderwets uitziende landkaarten en sinds het modelabel verkocht is, zit het weer helemaal in de lift. 

De modellen backstage zijn – net zoals wij – een beetje uitgeblust van de modeweek. Topmodel Yulia Kharlapanova is totaal kapot en vertelt dat ze niet naar Parijs zal gaan. Ze is een fantastisch model dat er op de catwalk werkelijk uitspringt en het spijt ons dat we haar daar niet zullen zien! 

De rest van de modellen slaat zich erdoor al is iedereen een beetje moe. De rode lippen geven wat problemen omdat die in fases worden opgemaakt. Eerst worden de lippen omlijnd en dan pas, door een andere visagist en in een veel later stadium, verder ingekleurd. 

De show is goed: chique landkaarttassen en ‘langharige’ mantels zoals we die ook in andere collecties voor winter 2011-2012 hebben gezien. 

Maar dan… terug naar de werkelijkheid. De modeweek was een droom en we hebben heel veel moois gezien. Je wordt weer helemaal nuchter (gelukkig) als je op een brug een afbeelding ziet zoals op de laatste foto van deze fotoserie. Ciao da Milano!!! Charlotte

1a Classe Alviero Martini
Backstage 1a Classe Alviero Martini
1a Classe Alviero Martini
Backstage bij 1a Classe Alviero Martini
Topmodel Yulia Kharlapanova backstage bij 1a Classe Alviero Martini
1a Classe Alviero Martini
Een model in de show van 1a Classe Alviero Martini
1a Classe Alviero Martini
'Langharige' mantels op de catwalk
Milaan
'La fame nel mondo sta nella piancia dei + ricchi'. Terug bij de 'aardse zaken'. Letterlijke vertaling van deze Italiaanse 'muurschildering' die we even om de hoek van de showroom van de laatste show van deze week zagen: 'De honger in de wereld zit in de buik van de rijksten'

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE