Trendystyle.net | Fashion trends | Modeweek Milaan winter 2011 2012 (dag 6)

Modeweek Milaan winter 2011 2012 (dag 6)

Dsquared2. Een van de belangrijkste shows van de Milan Fashion Week. Maandagmorgen. Half 9. Regen. …

Dsquared2
Lange mantels dus! Het model is Chanel Iman

Dsquared2. Een van de belangrijkste shows van de Milan Fashion Week. Maandagmorgen. Half 9. Regen. Verkeer om niet door te komen. Ambiance: de kazerne van Milaan. Een troosteloze morgen. Totdat je backstage bij Dsquared2 komt en je opgeslokt wordt door de gonzende drukte. Iedereen loopt door elkaar. Er is geen doorkomen aan. Onder de modellen de top-topmodellen Vlada en Chanel Iman.

De show is zelf spectaculair. Een van de mooiste shows van deze modeweek. Kort voor tienen wordt het publiek op deze – zoals gezegd – druilerige maandagmorgen getrakteerd op een opzwepende en energetische mix van ACDC en Paganini. De look is eindelijk weer echt Dsquared2. Jeans en extravagante mantels. Een dure casual-sexy look. Grappig detail: als het donker vlak voor aanvang van de show valt, rent een fotograaf snel even naar de catwalk en verschuift hij het teken dat de modellen aangeeft waar ze moeten stoppen (een kale tak op de catwalk) zodat de modellen meer naar voren zullen komen. Ander grappig detail: de modellen dragen schoenen en laarzen met ijzers eronder, net zoals schaatsen!

Backstage bij Iceberg hebben we een aanvaring met de security. We hebben een backstage pass en toch moeten we helemaal omlopen naar een andere ingang. Dit soort dingen zorgen voor tijd en ergernis omdat elke minuut tijdens de Fashion Week telt.

Bij Byblos worden we backstage bijna ‘vergast’. De grote tent tegenover de Dom vult zich met een zware, prikkende rook die de grote ventilatoren uitspugen. Iedereen werkt stug door maar het is alles behalve prettig. Het is een van de laatste shows van deze modeweek en de sfeer is verder relaxt. De modellen krijgen slordige vlechten die langer worden gemaakt met nephaar. De look is rock!

 

Dsquared2
Vlada Roslyakova backstage bij Dsquared2
Dsquared2
Van sexy blote benen tot lange mantels bij Dsquared2
Dsquared2
Sneeuw en Paganini-muziek voor de finale van Dsquared2
Dsquared2
Dean en Dan, de tweeling-stylisten van Dsquared2
Mila Schon
Finale exit bij Mila Schon. De mood is retro
Byblos
Vrouwelijke én mannelijke modellen bij Byblos
Iceberg
Modellen backstage bij Iceberg

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE