Trendystyle.net | Fashion trends | Modeweek Milaan winter 2011 2012 (dag 5)

Modeweek Milaan winter 2011 2012 (dag 5)

Eerste show van de dag: Brioni, een merk dat steeds meer aan de weg timmert. …

Eerste show van de dag: Brioni, een merk dat steeds meer aan de weg timmert. Chic en vrouwelijk, draagbaar en elegant. Natuurlijk glippen we voor aanvang van de show nog even achter de coulissen om te kijken wie er in de show meeloopt. De cast heeft onze goedkeuring. Het Italiaanse topmodel Bianca Balti zal de show openen en verder loopt ook Nederlands topmodel Melissa Tammerijn (wij vinden haar beeldschoon!) in de show mee. We hadden haar willen interviewen maar ze was zo druk aan het telefoneren dat we dat maar even hebben laten zitten. 

Laura Biagiotti showt zoals gewoonlijk in het gebruikelijke theater en heeft een rijk parterre aan (onbelangrijke) Vips waar de Italiaanse pers natuurlijk op afvliegt. 

We zijn heel vroeg bij Marco de Vincenzo, een jonge en veelbelovende designer die vooral veel met leer werkt. De modellen zijn nog niet opgemaakt en gekapt en er wordt uitgelegd hoe ze de catwalk moeten lopen. 

De show bij Missoni is een nachtmerrie voor fotografen. De catwalk is heel smal, het publiek kan de modellen aanraken, en alle fotografen willen er natuurlijk recht voorstaan. Het is een gedrang van jewelste en het is een ware opluchting als de show eenmaal begint. 

Bij Gaetano Navarra krijgen we op de catwalk in plaats van de gebruikelijke 60 of meer kledingstukken, maar 13 creaties te zien, en dan ook nog eens allemaal in dezelfde kleur. Wij publiceren 12 foto’s per show dus we mogen maar één outfit missen! 

Ondertussen blijft het regenen en toont Milaan zich van de slechtste kant. De Dom in het centrum van Milaan staat er koud en nat bij…

Brioni
Nederlands topmodel Melissa Tammerijn
Brioni
Italiaans topmodel Bianca Balti
Laura Biagiotti
Voor komende winter is geel (sixties geel!) weer in. Show Laura Biagiotti
Marco de Vincenzo
De modellen wordt verteld hoe ze de catwalk moeten lopen. Show Marco de Vincenzo
Marco De Vincenzo
De modellen gaan snel weer backstage voor make-up & hair
Missoni
Zo dicht lopen de modellen langs het publiek. Show Missoni
Missoni
Lange jurken en lange mantels komen helemaal terug. Show Missoni
Missoni
Zo'n smalle catwalk is de nachtmerrie van modefotografen. Show Missoni
Missoni
Directrice van Vogue Italia Franca Sozzani
Gaetano Navarra
De fotografen nemen van alles mee om het licht te reflecteren...
Gaetano Navarra
En die arme modellen moeten het geduldig over zich heen laten komen. Hier houdt model Alla een witte papieren shoppingbag vast die de fotograaf haar gegeven heeft
Gaetano Navarra
Alle outfits van de show van Gaetano Navarra bij elkaar

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE