Trendystyle.net | Fashion trends | Overvolle bak bij Elie Saab

Overvolle bak bij Elie Saab

Ik dacht dat ik ging flauwvallen! En ik was niet de enige. Het was een …

elie-saab-zomer-2014Ik dacht dat ik ging flauwvallen! En ik was niet de enige. Het was een volle bak bij de modeshow van Elie Saab. De tent in Jardins des Tuileries, Parijs, barstte vandaag bijna uit zijn voegen. HEET dat het was! Ik droeg een lange wollen jurk en had die tot halverwege mijn dijen opgestroopt. Het was niet om te harden. En tijdens de show voelde ik de zweetdruppels van anderen op mij spatten. Een fotograaf met jarenlange ervaring zei mij dat hij nog nooit zo had ‘geleden’. Maar al met al was het de moeite waard. Pictures coming soon!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE