Trendystyle.net | Fashion trends | Bij Issey Miyake in Parijs

Bij Issey Miyake in Parijs

  Vrijdag 27 september 2013 zal ik niet snel vergeten. Ik was net aan in …

issey-miyake-zomer-2014-charlotte-mesman
Charlotte Mesman tijdens de Paris Fashion Week

 

Vrijdag 27 september 2013 zal ik niet snel vergeten. Ik was net aan in Parijs voor de Paris Fashion Week zomer 2014 en had de hele morgen overal gefotografeerd en ook nog eens geposeerd voor mijn allerbeste vriend en fotograaf Mauro Pilotto (dat alles met mijn camera en mijn geheugenkaart). Tegen 2 uur ’s middags ging het echter mis. Ik was in een enorme hurry voor een show (Dior, geen kleintje) en wiste in plaats van één enkele foto een hele geheugenkaart. Al mijn werk van die dag (inclusief mijn fotoshoot met Mauro) naar de knoppen.

Wist ik veel dat er programma’s bestaan om de foto’s weer terug te vinden. Dankzij het advies van mijn professionele vrienden bij Dior haalde ik ’s avonds de foto’s weer terug! Dit is er één van. Deze fotoshoot die ik met Mauro in Jardins Les Tuileries (op weg naar de show van Issey Miyake) maakte, zal speciaal voor mij blijven want ik dacht dat ik deze foto’s voor altijd kwijt was!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE