Ouwevrijster bril. Leuk of niet?

Yeah! Ik wilde ook zo’n bril. Op de catwalk van Dsquared2 vond ik ‘m al te gek. En toen ik zo iets dergelijks van FCUK vond, was ik helemaal in de wolken. Alleen meende vriendlief dat ik er met die bril opeens 10 ouder uitzag. Weg droom!

Toen ik onlangs in een van de modebladen een foto van Natalie Imbruglia met zo’n zelfde bril zag, was mijn eerste gedachte: ‘Goh, wat is ze oud geworden!’. Pas in tweede instantie begreep ik dat het toch echt de bril moest zijn (overigens zag ik later ook een foto van Imbruglia’s styliste met precies zo’n bril. Waarom geven stylisten de celebrities die ze kleden toch altijd het aanzien van een kloon van zichzelf? Maar goed dit terzijde. Ik dwaal af). 

Inmiddels heb ik een enorme zonnebril met dégradé glazen gekocht en is de ouwevrijstersbril van Dsquared2 alweer (bijna) vergeten. Toch zijn we wel benieuwd naar jullie mening. 

Is zo’n bril nu leuk of niet? Charlotte, Trendystyle

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.