Nederlands topmodel Ton Heukels in ‘rockstar-op-vakantie’-stijl

Ton Heukels
Ton Heukels

Elke keer als ik Nederlands topmodel Ton Heukels zie, moet ik gewoon even goed naar hem kijken en genieten van al dat moois. Deze dude is dus echt te knap om waar te zijn. Met zijn lange wapperende haren en zijn sterke kaaklijn lijkt hij wel een held uit een of andere film of, zoals ik ‘m na de show van Giorgio Armani in de taxi zag stappen, een rockstar, maar dan wel op vakantie want Ton droeg een relaxt ruitenoverhemd en een korte spijkerbroek.

Vorig jaar ontmoette ik Ton voor de eerste keer (zie het video interview). Het viel me toen al op hoe energiek en zonnig deze guy is. Zo iemand wil je altijd wel om je heen hebben. Ook toen ik hem deze Milan Fashion Week letterlijk tegen het lijf liep, was Ton superaardig.

Ton was naar afloop van de Giorgio Armani show op weg naar de taxistand toen ik hem vroeg om even voor mij te poseren. Dat deed hij direct en dat was superaardig want we wisten allebei dat het niet bij even voor mij poseren zou blijven. Zodra de andere fotografen opmerkten dat Ton stilstond voor een foto, kwamen ze aansnellen en was Ton het middelpunt van de belangstelling.

Het is niet moeilijk om mooie foto’s van Ton te maken – dit model MAAKT je foto. De foto waarop Ton in de taxi stapt, is een voltreffer. Daarop ziet Ton er helemaal als een rockstar uit. Alleen de gitaar mist nog… (en gitaar spelen doet’ie!)

Ton Heukels
Ton Heukels

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE