Nageltrend. Zo geef je je nagels deze zomer vorm!

Nageltrends
Nagellak trends. Zo geef je je nagels vorm

Zomer 2016 staat in het teken van nagels. Nail art salons schieten over de hele wereld als paddenstoelen uit de grond en zelfs de chicste dames wagen zich tegenwoordig aan een gekleurde French of een lakje met design. De focus ligt dus op kleuren en prints, maar laten we vooral niet vergeten om aandacht aan de vorm van onze nagels te besteden.

We vroegen Jessica Scholten, top nail stylist, wat de trend voor dit seizoen is. Welke vormen zijn hot en hoe lang (of kort) moeten onze nagels zijn?

Veel celebs – denk daarbij aan Lady Gaga en Adele – hebben tegenwoordig lange, ovale nagels. In de meeste gevallen zijn het geen natuurlijke nagels, maar zijn ze met acryl gezet.

Op de fashion catwalks daarentegen zie je bijna altijd korte en natuurlijke ronde nagels. De nagels zijn dan niet helemaal rond, maar in het midden vrij recht met wat rondere hoekjes. Persoonlijk vind dat het mooist‘, vertelt Jessica Scholten.

Verder kijk ik ook altijd naar de handen van de persoon. De meeste mensen staan korte nagels met afgeronde hoekjes het mooist. Maar het verschilt van persoon tot persoon.

Kortom, doe wat je zelf mooi vindt. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je nagels verzorgd zijn en dat ze allemaal dezelfde lengte en vorm hebben. Breekt er eentje, corrigeer dan ook alle andere nagels zodat er een constante lijn in zit. Dit wordt nog al te vaak vergeten!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS