Trendystyle.net | Liefde en relaties | Met je nieuwe liefde naar het strand. 10 Regels

Met je nieuwe liefde naar het strand. 10 Regels

10 Regels om de beachproof glansrijk te doorstaan. Je hebt hem nog maar net ontmoet …

Liefde
Met je nieuwe liefde naar het strand

10 Regels om de beachproof glansrijk te doorstaan. Je hebt hem nog maar net ontmoet als hij de gevreesde woorden uitspreekt: ‘Ga je mee naar het strand?‘. Natuurlijk zou je niets liever willen maar toch doet die vraag je het angstzweet uitbreken…

Hoe zal hij reageren op je cellulite? Op die moedervlek achter op je been? Op die striemen (waarom ben je verdorie dan ook snel gegroeid?). Zal hij op je afknappen? Je accepteert de uitnodiging, maar het is paniek…!

Nergens voor nodig! Wij slepen je er wel doorheen!

  • Regel nummer 1: jij bent mooi! We kunnen het niet genoeg herhalen. Voel je een topmodel en je vriendje (en andere mannen) zullen je onweerstaanbaar vinden! want mannen kicken op zelfverzekerde vrouwen.
  • Vergelijk jezelf niet met anderen. Dat maakt je alleen maar onzeker. Concentreer je op jezelf! En bedenk dat hij met jou naar het strand wilde en niet met dat blonde meisje met die grote borsten en die slanke taille op het strandbed even verderop!
  • Loop rechtop (ook als je jezelf te lang of je borsten te groot of te klein vindt), kijk zelfverzekerd om je heen, een lichte glimlach speelt om je lippen. Kijk niet weg als anderen naar je kijken. Het zal in het begin niet gemakkelijk zijn maar alles valt te leren.
  • Dat jij mooi bent, betekent niet dat je lichaam geen verzorging nodig heeft. Zorg ervoor dat je nagels (handen en voeten) in orde zijn. Scheer je benen (een dag van tevoren en niet op de dag zelf omdat de huid dan nog rood en geïrriteerd kan zijn als je je entree op het strand maakt) en vergeet je oksels en bikinilijn niet. Als je lichaam in orde is, hoef je je daar op het strand tenminste niet druk om te maken. Een zonnebankje van tevoren kan overigens ook wonderen doen.
  • Wees jezelf. Gedraag je op het strand zoals je dat altijd doet. Zwem je altijd, doe dat dan ook (maar vraag hem wel mee zodat je niet alleen naar het water hoeft te lopen en zijn blik op je billen voelt branden).
  • Maak het jezelf gemakkelijk. Voel je je niet helemaal op je gemak in die tanga of in dat superhoog opgesneden broekje, laat dat soort swimwear dan thuis. Vermijd ook bikini’s met ’tepel-‘ of ‘afzakrisico’. Niets is erger dan halverwege de middag erachter komen dat er ‘wat buiten boord hangt’.
  • Ben jij er zo eentje die zich nooit zonder make-up laat zien? Stift je altijd nog even je lippen als hij aanbelt en zit je poederdoos steevast in je tas? Dan is een dagje naar het strand met je nieuwe liefde voor jou vast en zeker een zware beproeving. Maar je kunt je erop voorbereiden! Het is een kwestie van afbouwen. Ga eens zonder lippenstift de deur uit. Houd het bij mascara zonder dat eeuwige lijntje. Het is een kwestie van wennen, maar je zult zien dat hij je ook zonder make-up mooi vindt (misschien nog wel mooier!).
  • Kun je echt niet zonder make-up, kies dan waterproof producten om uitlopen (heel vervelend) te voorkomen. Tegenwoordig zijn er behalve waterproof mascara ook water eye liners.
  • Niemand is perfect! Ban dus alle gedachten aan cellulitis en striemen. Vestig er vooral niet de aandacht op en klaag bij je nieuwe liefde niet over imperfecties. Denk tijdens je stranddagje alleen aan de mooie dingen aan je lichaam. Positief denken zorgt voor een positieve uitstraling.
  • Natuurlijk dwalen zijn ogen wel eens af in de richting van ander vrouwelijk schoon. Dat is puur mannelijk! Laat je hierdoor niet onzeker maken. Negeer het of kijk met hem mee!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE