Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Nagellaktrends zomer 2016. Mat of hoogglans?

Nagellaktrends zomer 2016. Mat of hoogglans?

Wat is de trend voor zomer 2016? Matte nagellak of hoogglans? We vroegen het Jessica …

Nagellak
Nagellaktrends. Mat of hoogglans?

Wat is de trend voor zomer 2016? Matte nagellak of hoogglans? We vroegen het Jessica Scholten, Nederlands meest toonaangevende nail stylist.

Ik zie een combinatie van beide in de nail art‘, vertelt Jessica. ‘Deze zomer gaan we vooral voor unieke designs, en dat  zelfs per nagel! Je nagels mogen er allemaal een beetje anders uitzien, als er maar wel dezelfde feeling in zit. Zo kun je bijvoorbeeld heel leuk spelen met een afwisseling tussen mat en glans.

Kies eens voor verschillende kleuren (bijvoorbeeld een paar rode nagels en de rest nude) en werkt die af met afwisselend glans of mat. Of je kunt gaan voor een glanzende ondergrond en dan je nagels afmaken met een matte French. Het is ontzettend boeiend om met contrasten tussen mat en hoogglans te spelen. Laat je fantasie gaan.

Klik hier voor meer nageltrends voor zomer 2016

Met dank aan Jessica Scholten http://www.jessicascholten.nl/. Jessica Scholten wordt vertegenwoordigd door NCL Representive.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE